AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında keçi koyun sürüsü gördüyseniz:

  • İş birliği yapmakda zorlanabilirsiniz.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek daha iyi anlaşır olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında sürü keçi görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında sürüyle keçi görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında keçi sürüsü almak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işarettir.

Kahve falında siyah keçi sürüsü görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir