AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü keçi görmek

Kahve falında bir sürü keçi görmek

Kahve falında bir sürü keçi görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, attığı her adımı düşüneceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, maddi gücünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü keçi gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Kahve falında sürüyle keçi görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz keçi sürüsü görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçi sürüsü görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzlu keçi sürüsü görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında sürü keçi görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü keçi görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir