AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında koyun keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Sesleri duymazdan gelmenizde fayda var.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek bazı konularda konuşulacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında keçi sürüsü görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında keçi sürüsü almak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sürü keçi görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir