AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, attığı adımların boşa gideceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, rakiplerin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, düşmanlarını kaybetmeye rivayet eder.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara keçi sürüsü görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürüyle keçi görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sürü keçi görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir