AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi sürüsü almak

Kahve falında keçi sürüsü almak

Kahve falında keçi sürüsü almak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kötü günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi sürüsü almak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, maneviyatının çökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü keçi görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu keçi sürüsü görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürüyle keçi görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir