Kahve falında siyah karanfil görmek

Kahve falında siyah karanfil görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, kendisine olan güvenin artacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah karanfil gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Kahve falında siyah karanfil görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, bir sebeple çok zorlanacağına inanılır.

Kahve falında karanfil vermek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında karanfil ağacı görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tomurcuk karanfil görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bir demet karanfil görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sarı karanfil görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında tane karanfil görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, elinin sıkışacağına alamet eder.

Kahve falında baharat karanfil görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir