AnaSayfa / Genel / Kahve falında baharat karanfil görmek

Kahve falında baharat karanfil görmek

Kahve falında baharat karanfil görmek haram mala, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, terfi alamayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine tabir olunur.

Kahve falında baharat karanfil gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Kahve falında karanfil baharatı görmek en çetin zorlukların aşılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında karanfil baharat görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında baharat karanfil görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında baharatlık görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış baharat görmek makbul olmayan işler yapacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işarettir.

Kahve falında baharat görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baharatçı görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında baharat yemek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir