AnaSayfa / Genel / Kahve falında tane karanfil görmek

Kahve falında tane karanfil görmek

Kahve falında tane karanfil görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin açılacağına, hayatın fal sahibine güleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, aksiliklerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında tane karanfil gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Kahve falında tane karanfil görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sonra kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe karanfil almak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında mor karanfil görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına delalettir.

Kahve falında kırmızı karanfil vermek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanfil baharat görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yenilen karanfil görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş karanfil görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir