AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanfil vermek

Kahve falında karanfil vermek

Kahve falında karanfil vermek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, önemli kararlar alınacağına, keyfinin yerine geleceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanfil vermek gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Kahve falında yenilen karanfil görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz karanfil görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir demet karanfil görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı karanfil vermek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında karanfil ekmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı karanfil görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında pembe karanfil görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tomurcuk karanfil görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir