AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı karanfil görmek

Kahve falında sarı karanfil görmek

Kahve falında sarı karanfil görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, başına türlü işler geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında sarı karanfil gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sarı karanfil görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda karanfil görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hatalarını düzelteceğine delalettir.

Kahve falında birine karanfil vermek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında karanfil bahçesi görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında karanfil koklamak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz karanfil görmek sorunlarının biteceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir