AnaSayfa / Genel / Kahve falında tomurcuk karanfil görmek

Kahve falında tomurcuk karanfil görmek

Kahve falında tomurcuk karanfil görmek hasret giderileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tomurcuk karanfil gördüyseniz:

  • Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

Kahve falında tomurcuk karanfil görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tomurcuklu çiçek görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı tomurcuk gül görmek yokluk içine düşeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında tomurcuk gül almak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tomurcuklu ağaç görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında tomurcuk pembe gül görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gül tomurcuğu görmek yeni duygular tadacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında tomurcuk gül koparmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir