AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet karanfil görmek

Kahve falında bir demet karanfil görmek

Kahve falında bir demet karanfil görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bir demet karanfil gördüyseniz:

  • Kafanıza takılan bir konu mantıklı şekilde yaklaşılması durumunda çözülebilir.

Kahve falında bir demet karanfil görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanfil koklamak sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz karanfil görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında birinden karanfil almak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ve beyaz karanfil görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil almak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında karanfil almak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında karanfil bahçesi görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir