AnaSayfa / Genel / Kahve falında iplik sarmak

Kahve falında iplik sarmak

Kahve falında iplik sarmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iplik sarmak gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında iplik sarmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah iplik sarmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi iplik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş iplik görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğne iplik bulmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz iplik yumağı görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, onu hayallerine kavuşturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir