AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan iplik çekmek

Kahve falında ağızdan iplik çekmek

Kahve falında ağızdan iplik çekmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, hayırlı adımlar atacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan iplik çekmek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında ağızdan iplik çekmek kötü günlerin biteceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan ip çekmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan kıl çekmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında iğne iplik bulmak ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil iplik görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında makarada iplik görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına işarettir.

Kahve falında dikiş iplik görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, düşmanından uzak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir