AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince siyah çorap görmek

Kahve falında ince siyah çorap görmek

Kahve falında ince siyah çorap görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ince siyah çorap gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında siyah ince çorap görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında siyah ince çorap giymek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ince siyah çorap görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ince bayan çorabı görmek kötü noktalara geleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine yorulur.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, dolandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince çorap almak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ince çorabın kaçtığını görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir