AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah idrar yaptığını görmek

Kahve falında siyah idrar yaptığını görmek

Kahve falında siyah idrar yaptığını görmek faturalarını ödeyemez olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, insanların hayır dualarını alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında siyah idrar yaptığını görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, günden güne kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrarını siyah görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah idrar görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah idrar yapmak güvensizliğini yeneceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında idrarını üstüne yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yerde idrar görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında koyu renk idrar yapmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının idrar görmek verilen sözlerin tutulacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir