AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah idrar yapmak

Kahve falında siyah idrar yapmak

Kahve falında siyah idrar yapmak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ünleneceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Kahve falında siyah idrar yapmak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Kahve falında siyah idrar yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında siyah idrar görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında idrarını siyah görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah idrar yaptığını görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suya idrar yapmak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta idrar yapmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında idrarını üzerine yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sürekli idrar yapmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir