AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının idrar görmek

Kahve falında başkasının idrar görmek

Kahve falında başkasının idrar görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalettir.

Kahve falında başkasının idrar gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında idrar kokusu duymak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette idrar yapmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne idrar yapmak bedeninin şifa bulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette idrar görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında idrarda böcek görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette başkasının idrarını görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir