Kahve falında yerde idrar görmek

Kahve falında yerde idrar görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yerde idrar gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yerde idrar görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işarettir.

Kahve falında idrardan kan gelmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalettir.

Kahve falında pembe idrar görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında camide idrar yapmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında idrarından kan görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun idrarını görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı idrar yapmak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak zor durumların el birliği ile aşılacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top