AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrarını siyah görmek

Kahve falında idrarını siyah görmek

Kahve falında idrarını siyah görmek adının ve şanının yürüyeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, donatacağına, çok daha iyi günler göreceğine inanılır.

Kahve falında idrarını siyah gördüyseniz:

  • Çok fazla üzerinde durmamanız durumunda akabinde her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında idrarını siyah görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah idrar görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah idrar yapmak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah idrar yaptığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında poşete idrar yapmak el açmayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin idrar yaptığını görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı yorulur.

Kahve falında üzerine idrar sıçramak dertlerinden arınacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında birinin idrar yaptığını görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir