AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrarını üstüne yapmak

Kahve falında idrarını üstüne yapmak

Kahve falında idrarını üstüne yapmak elinin darlık görmeyeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrarını üstüne yapmak gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında üstüne idrar yapmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet eder.

Kahve falında idrarını üstüne yapmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak moralin bozulacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, sıkıntılarının artacağına yorulur.

Kahve falında poşete idrar yapmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, malının ve kazancının tam olacağına işarettir.

Kahve falında yatağa idrar yapmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok fazla idrar yapmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suya idrar yapmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yoksulluğa delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir