AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah idrar görmek

Kahve falında siyah idrar görmek

Kahve falında siyah idrar görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah idrar gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah idrar yaptığını görmek hayırlı yollara gireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah idrar görmek sıkıntılı günler geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında idrarını siyah görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah idrar yapmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında idrarla abdest almak kalabalıktan uzak olacağına, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kedi idrarı görmek helal kazanca sahip olunacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında idrarını tutamamak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında evde idrar görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir