AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kaban kaybetmek

Kahve falında siyah kaban kaybetmek

Kahve falında siyah kaban kaybetmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaban kaybetmek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü zorlayacak yollarda ilerleyebilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında siyah kaban kaybetmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaban kaybetmek sayılacağına ve sevileceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında kabanını kaybetmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaban giymek kısmetin bollaşacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kaban almak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, o masumların bedduasını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kaban görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli kaban görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir