AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırkasını kaybetmek

Kahve falında hırkasını kaybetmek

Kahve falında hırkasını kaybetmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, vefakar bir insan olunacağına, bol bol hayır duası alınacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında hırkasını kaybetmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında siyah hırka kaybetmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında hırkasını kaybetmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hırka ördüğünü görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gri renk hırka görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında eski hırka görmek hoşgörülü biri olunacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün hırka görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında hırkayı ters giymek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk hırka görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir