AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah halı görmek

Kahve falında siyah halı görmek

Kahve falında siyah halı görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına inanılır.

Kahve falında siyah halı gördüyseniz:

  • Tam olarak formüle etmeden önce planlarınızı detaylı olarak diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı siyah halı görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalettir.

Kahve falında siyah beyaz halı görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında siyah halı görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, kredi çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere halı sermek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinde halı görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan halı çırpmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında gri halı görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halıya uzanmak hüsrana uğratacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir