AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya uzanmak

Kahve falında halıya uzanmak

Kahve falında halıya uzanmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halıya uzanmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında halıya uzanmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, sorunların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşa uzanmak Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yatakta uzanmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yere uzanmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında dizine uzanmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yenileneceğine inanılır.

Kahve falında biriyle uzanmak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında mezarda uzanmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir