AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde halı görmek

Kahve falında işyerinde halı görmek

Kahve falında işyerinde halı görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendisine şifa olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinde halı gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda beklenmedik ilerlemeler yaşanabilir.

Kahve falında işyerinde halı görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına inanılır.

Kahve falında halının altına para koymak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli halı süpürmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi halı görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı halı silmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalet eder.

Kahve falında halı topladığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında balkondan halı silkelemek çirkin iftiralara uğrayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulur.

Kahve falında ters halı görmek işlerinde aksama olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir