AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri halı görmek

Kahve falında gri halı görmek

Kahve falında gri halı görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri halı gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gri halı görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz ve gri fare görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gri palto görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gri inek görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına yorulur.

Kahve falında gri pardesü görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri tavşan görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına inanılır.

Kahve falında gri domuz görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında gri araba satın almak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, işlerin yolundan çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir