AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki gözlük takmak

Kahve falında iki gözlük takmak

Kahve falında iki gözlük takmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki gözlük takmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Kahve falında yeni gözlük takmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında numaralı gözlük takmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında gözlük alıp takmak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil gözlük takmak hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işarettir.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına inanılır.

Kahve falında günes gözlük takmak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının gözlüğünü takmak hasta ise bakacağına, yeni malların alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir