AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gözlü adam görmek

Kahve falında beyaz gözlü adam görmek

Kahve falında beyaz gözlü adam görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gözlü adam gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gözlü adam görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek geçiminin yerinde olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalettir.

Kahve falında mavi gözlü adam görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah gözlü adam görmek içine fesat düşeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı gözlü adam görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında üç gözlü adam görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir