AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , hırpalanacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına delalettir.

Kahve falında mavi gözlü bir adam gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu adımlar atmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz.

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek alım gücünü yitireceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında mavi gözlü adam görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına inanılır.

Kahve falında üç gözlü adam görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında dört gözlü adam görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gözlü adam görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözlü adam görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir