AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç gözlü adam görmek

Kahve falında üç gözlü adam görmek

Kahve falında üç gözlü adam görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sağlığının bozulmayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine işaret eder.

Kahve falında üç gözlü adam gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız geçmişte sizin için önemli olan bir ilişkiye zarar verebilir.

Kahve falında dört gözlü adam görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, farklı şeyler deneyeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı gözlü adam görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında tek gözlü adam görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalettir.

Kahve falında mavi gözlü adam görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gözlü adam görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir