AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gözlü adam görmek

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil gözlü adam gördüyseniz:

  • Esnek olmak, minimum malzemeyle en fazlasını elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gözlü adam görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında gözü kör adam görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü adam görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek yaşamına bakacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah gözlü adam görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gözlü adam görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir