AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gömlek giyen birini görmek

Kahve falında siyah gömlek giyen birini görmek

Kahve falında siyah gömlek giyen birini görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek giyen birini gördüyseniz:

  • Bazı kısıtlamalar ya da zorunluluklar iş yaşamınızda görülmez değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz gömlek görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine inanılır.

Kahve falında siyah gömlek almak mal mülk sahibi olunacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek sıkıntılarını üzerinden atacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek erkek görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, hastalığının düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renk gömlek görmek rakiplerini mağlup edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir