AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve beyaz gömlek görmek

Kahve falında siyah ve beyaz gömlek görmek

Kahve falında siyah ve beyaz gömlek görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, üzerinde kafa yoracağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında siyah ve beyaz gömlek görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek başa iş açacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz gömlek görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında siyah gömlek erkek görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini siyah gömlekle görmek iş kaybı yaşanacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir