AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gömlek erkek görmek

Kahve falında siyah gömlek erkek görmek

Kahve falında siyah gömlek erkek görmek ister istemez başının belaya gireceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, bir beladan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gömlek erkek gördüyseniz:

  • Kapıldığınız herşeyi ben biliyorum havasından bir an önce vazgeçin.

Kahve falında siyah gömlek erkek görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek almak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah gömlek giyen birini görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kazancın devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah gömlek giymek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, engellerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir