AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gömlek görmek

Kahve falında siyah gömlek görmek

Kahve falında siyah gömlek görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah gömlek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya hareketleri nedeniyle yapacaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah gömlek görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında siyah ve beyaz gömlek görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek erkek görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah renk gömlek görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini siyah gömlekle görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah gömlek giymek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir