AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gelinlik giymiş birini görmek

Kahve falında siyah gelinlik giymiş birini görmek

Kahve falında siyah gelinlik giymiş birini görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah gelinlik giymiş birini gördüyseniz:

  • Alakasız kaynaklar sayesinde bir süredir görmeye çalıştığınız manzarayı görmenizi sağlayacak olaylar gelişebilir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek yaşam enerjisini geri kazanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin siyah gelinlik giydiğini görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik altında siyah ayakkabı görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında siyah gelinlik giydiğini görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir