AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fare yavrusu görmek

Kahve falında siyah fare yavrusu görmek

Kahve falında siyah fare yavrusu görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah fare yavrusu gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında siyah fare yavrusu görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yavru fare görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavrularıyla fare görmek mutluluk ve başarı getireceğine, kendini her konuda geliştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ve yavrusunu görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fare yavrusu görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bir süre belini doğrultamayacağına inanılır.

Kahve falında fare yavrusu görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yavru fare görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü fare yavrusu görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, ele geçecek haram mal ve paraya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir