AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fare yemek

Kahve falında siyah fare yemek

Kahve falında siyah fare yemek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, haksızlık yapmayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sorunlarını çözeceğine işarettir.

Kahve falında siyah fare yemek gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Kahve falında siyah fare yemek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz siyah fare görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında siyah fareler görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük siyah bir fare görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine inanılır.

Kahve falında siyah kedi ve fare görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah fare görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir