AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynanın kırıldığını görmek

Kahve falında aynanın kırıldığını görmek

Kahve falında aynanın kırıldığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, harama göz dikmeyeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalettir.

Kahve falında aynanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın.

Kahve falında ayna kırıldığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, iyiliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayna kırılmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ayna kırılmasını görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında aynanın kırıldığını görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılan ayna görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış ayna görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir