AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna kırıldığını görmek

Kahve falında ayna kırıldığını görmek

Kahve falında ayna kırıldığını görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna kırıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında ayna kırılmasını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayna kırılmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış ayna görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayna kırıldığını görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine alamet eder.

Kahve falında kırılan ayna görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir