AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan ayna görmek

Kahve falında kırılan ayna görmek

Kahve falında kırılan ayna görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalettir.

Kahve falında kırılan ayna gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Kahve falında ayna kırılmasını görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış ayna görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında kırılan ayna görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayna kırılmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayna kırıldığını görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir