AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikiz ayna görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında dikiz aynası görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılan ayna görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek malını ve parasını kaybedeceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında ayna kırılmasını görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ayna kırıldığını görmek işlerinin başarılı olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir