AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna kırılmak

Kahve falında ayna kırılmak

Kahve falında ayna kırılmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, maddi güç elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kazancı arttıracağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayna kırılmak gördüyseniz:

  • Olumsuz yaklaştığınız ayrıntı veya konuları şimdilik açıklamamanızda fayda var.

Kahve falında kırılan ayna görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayna kırılmasını görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış ayna görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayna kırıldığını görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet eder.

Kahve falında aynanın kırıldığını görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir