AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, bazı konularda konuşulacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kişinin fena halde yanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiz aynası görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulur.

Kahve falında dikiz ayna görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın camının kırıldığını görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına inanılır.

Kahve falında arabanın kırıldığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kırılan ayna görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir