AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah erik görmek

Kahve falında siyah erik görmek

Kahve falında siyah erik görmek aniden evlilik kararı alacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, önemli işlere imza atacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah erik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Kahve falında siyah erik yediğini görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah erik almak sağlık sorunlarından kurtulmaya, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işaret eder.

Kahve falında iri siyah erik görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, aşık olacağına yorulur.

Kahve falında siyah erik ağacı görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta siyah erik görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına işarettir.

Kahve falında siyah erik yemek görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında siyah erik görmek rahat bir hayata kavuşacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir