AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah erik ağacı görmek

Kahve falında siyah erik ağacı görmek

Kahve falında siyah erik ağacı görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, şansının açık olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında siyah erik ağacı gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında siyah erik ağacı görmek saygın biri haline geleceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta siyah erik görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak aile bireylerinin arasının açılacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında kara erik ağacı görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil erik ağacı görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik koparıp yemek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında malta eriği ağacı görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan can eriği toplamak iş kaybı yaşayacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir