AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah erik yemek görmek

Kahve falında siyah erik yemek görmek

Kahve falında siyah erik yemek görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah erik yemek gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Kahve falında siyah erik yemek görmek fal sahibinin muradına ereceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah erik yemek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kuru erik yemek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, daha fazla rızık elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah iri erik görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah erik yediğini görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına tabir olunur.

Kahve falında siyah erik toplamak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında siyah erik almak sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah erik vermek huzur bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir