AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah erik almak

Kahve falında siyah erik almak

Kahve falında siyah erik almak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah erik almak gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında ağaçta siyah erik görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, işlerin canlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iri erik görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kuru erik yemek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah erik yediğini görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah erik vermek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah erik toplamak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah erik ağacı görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah erik yemek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir